Γυμνάσου με μόλις 3€*

Τέλος οι συνδρομές!

Για εσένα που δεν θέλεις να δεσμεύεσαι με συμβόλαια, που επιθυμείς να γυμνάζεσαι περιστασιακά ή που θέλεις να έχεις ευελιξία και να κάνεις εναλλαγές προπονήσεων, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις κάθε αλλαγή για ολόκληρο τον μήνα. Αλλάζουμε τα καθιερωμένα και σου δίνουμε ένα επιπλέον κίνητρο για να γυμναστείς!! Πλέον, χωρίς συμβόλαια, χωρίς δεσμεύσεις, αλλά με όλες τις παροχές του Pantagym, μπορείς να γυμνάζεσαι με μόλις

3€* / προπόνηση!

Κάλεσε τώρα ή έλα αμέσως και ξεκίνα.

*ΜΕ ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ :
Εφάπαξ κόστος 50 ευρώ και απολαμβάνετε εκπτώσεις σε όλες τις υπηρεσίες έως και 40%

  • Όργανα επίσκεψη από 5€ -> 3€
  • Ομαδικά από 5€ -> 3€
  • Personal αυτοάμυνα από 20€ -> 16€
  • Ανάλυση σύστασης σώματος, δερματοπτυχώσεις, σωματομετρήσεις από 50€ -> 30€
  • Δώρο 3 συνεδρίες i-motion αξίας 75€

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ με 3€ να κάνω i-motion;

Με τα 3€ μπορείς να κάνεις οτιδήποτε δίνουμε σε μηνιαία συνδρομή (χρήση οργάνων ή ομαδικά προγράμματα ή αίθουσα πολεμικών τεχνών). Το i-motion δεν προσφέρεται ως μηνιαία συνδρομή, αλλά ως ξεχωριστή υπηρεσία και έτσι δεν διατίθεται στο πρόγραμμα των 3€. Υπάρχουν όμως πολλά οικονομικά πακέτα με προπληρωμή που κάνουν την τιμή του i-motion ακόμη πιο ελκυστική.

Μπορώ να αλλάξω σε μηνιαία συνδρομή;

Ναι μπορείς να μπεις σε μηνιαίο πακέτο πιο οικονομικό από το 3€.

Υπάρχει περιορισμός πόσες φορές μπορώ να έρθω;

Μπορείς όσες φορές και όσες ώρες θες εντός της ίδιας ημέρας και μπορείς να συμμετέχεις και στα ομαδικά.

Γιατί είναι τόσο φθηνό;

Στόχος μας είναι να περάσουμε την νοοτροπία στον κόσμο πως αν κάνεις την γυμναστική τρόπο ζωής έχεις πολλά οφέλη στην υγεία σου και κατ’ επέκταση στην εξωτερική σου εμφάνιση.

Τι μπορώ να κάνω με 3€;

Μπορείς για όσες φορές και όσες ώρες θες εντός της ίδιας ημέρας να χρησιμοποιήσεις το χώρο των οργάνων και να συμμετάσχεις σε όλα τα ομαδικά μόνο με τα 3€.

Τι διαφορά έχει η μηνιαία συνδρομή με τα 3€ / προπόνηση;

Αρχικά με την μηνιαία συνδρομή μπορείς να έρχεσαι όλες τις ημέρες χωρίς να ψάχνεις συνέχεια για ψιλά. Σου ετοιμάζει ένας προπονητής πρόγραμμα ασκήσεων με γνώμονα τους στόχους σου και τον διαθέσιμο σου χρόνο. Στα μόνιμα μέλη δίνουμε διάφορες εκπτώσεις σε νέα ομαδικά, σε προϊόντα ορθομοριακής διατροφής, επισκέψεις σε συνεργαζόμενους διατροφολόγους κ.τ.λ.

Αν έρθω με έναν φίλο μου θα μας κάνετε έκπτωση;

Αν φέρεις ένα άτομο που δεν ήταν ποτέ μέλος στο Pantagym κερδίζεις 1 εβδομάδα δωρεάν επισκέψεις και μια λιπομέτρηση + μια τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος, δώρα αξίας 70€.

Για πόσο καιρό θα ισχύει το 3€/προπόνηση

Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρονικός ορίζοντας, όμως αν αλλάξει κάτι στο μέλλον σίγουρα θα σας ενημερώσουμε.

Εγγράψου τώρα!

Μπορείς να μας καλέσεις πατώντας το κουμπί από κάτω και να μας δώσεις τα στοιχεία σου για να σε εγγράψουμε και να μην χρειάζεται να περιμένεις όταν έρθεις.

×

Δείκτης κυτταρικής λειτουργίας

Το παρακάτω ερωτηματολόγιο υγείας έχει συνταχθεί από επιστήμονες - ιατρούς της εταιρείας ορθομοριακής διατροφής και σε συνεργασία με το pantagym βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει στους στόχους σας. Οι απαντήσεις που θα σας δοθούν είναι κατόπιν αλγοριθμικής επεξεργασίας, αλλά να θυμάστε πως δεν αντικαθιστούν ιατρικές γνωματεύσεις. Αν έχετε υπόνοια πως έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, σας συνιστούμε να μιλήσετε με τον ιατρό σας ή να κλείσετε ραντεβού με έναν πιστοποιημένο ιατρό σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής (μπορείτε να βρείτε κάποιον σε αυτόν τον σύνδεσμο ΛΙΣΤΑ ΙΑΤΡΩΝ).

Ποιος είναι ο βασικός στόχος υγείας σας;

Ενέργεια & Ευεξία

Αδυνάτισμα

Πέψη & Αποτοξίνωση

Ισχυρή Άμυνα

Υγιές Μυοσκελετικό

Άγχος & Ύπνος

Πόσο συχνά αθλείστε;

Σπάνια

2 φορές την εβδομάδα

Εντατικά

Καπνίζετε;

Ναι

Όχι

Καταναλώνετε περισσότερο από 1 κουταλιά ζάχαρη τη ημέρα ή περισσότερο από 2 γλυκά την εβδομάδα;

Ναι

Όχι

Χρειάζεστε περισσότερες από 8 ώρες ύπνο;

Ναι

Όχι

Έχετε συχνά πονοκεφάλους/ημικρανίες;

Ναι

Όχι

Τι νερό πίνετε;

Βρύσης

Εμφιαλομένο

Φίλτρου

Πόσα ποτήρια νερό πίνετε την ημέρα;

2 - 4

5 - 8

8 και άνω