I-motion
Τι είναι το i-motion;

Είναι το πιο προηγμένο σύστημα εκγύμνασης της εποχής που διανύουμε, μέσω ειδικού εξοπλισμού, ενισχύει τις μυϊκές συσπάσεις των μυών μας, μεταφέροντας ηλεκτρικό παλμό ταυτόχρονα σε όλο το μυϊκό μας σύστημα. Το ερέθισμα που δέχονται οι μύες μας μέσα σε 20 λεπτά ισούται με 4 ώρες υψηλής έντασης προπόνησης.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται την εβδομάδα;

Με μόλις 2 συνεδρίες 25 λεπτών την εβδομάδα πετυχαίνουμε τον όποιο στόχο έχουμε θέσει.

Γιατί να επιλεξω το imotion και όχι κάποιο άλλο σύστημα εκγύμνασης;

Το i-motion έχει δημιουργηθεί από 29 επιστήμονες που όλοι συσχετίζονται με τον χώρο της υγείας και άθλησης - γιατροί - εργοφυσιολόγοι - φυσιοθεραπευτές - γυμναστές κ.τ.λ. Ειναι το μοναδικό που διαθέτει 20 διαφορετικά προγράμματα εκγύμνασης και αποκατάστασης. Έχει εφαρμογή από τον απλό ασκούμενο έως και επαγγελματίες αθλητές όλων των αθληματων, βελτιώνοντας την απόδοση τους πέραν οποιασδήποτε άλλης μεθόδου.

Tι μπορεί να πετύχει κάποιος κάνοντας i-motion;

Tαχύρυθμο αδυνάτισμα, εξάλειψη κυτταρίτιδας, εξάλειψη πόνων μέσης και αρθρώσεων, αύξηση όγκου και μυϊκής μάζας, μυική τόνωση, σχηματισμός μυών, βελτίωση υφής - ποιότητας δέρματος.

20 διαφορετικά προγράμματα i-motion

Tαχυδύναμη, Προθέρμανση, Εκρηκτικότητα, Αυξημένη Αιμάτωση, Εκγύμναση Θωρακικών και Κοιλιακών Μυών, Εκγύμναση Μυών Βραχιονίου, Χαλάρωση, Σύσφιξη Δέρματος, Αύξηση Ροής Αίματος, Ενεργοποίηση Μεταβολισμού, Μυϊκή Γράμμωση, Συνεχής Μυϊκή Σύσπαση, Απώλεια Βάρους, Αύξηση στην Αντοχή, Μυϊκή Δύναμη, Ανάπτυξη Μυϊκής Μάζας, Ανάπτυξη Μυϊκής Μάζας (Προχωρημένο Πρόγραμμα), Φυσική Κατάσταση, Αποκατάσταση, Φλεβική Αποφόρτιση.

Πότε βλέπω τα πρώτα αποτελέσματα;

Από την πρώτη συνέδρια βλέπουμε βελτίωση της υφής του δέρματος, δεύτερη κ τρίτη συνέδρια μείωση κατακράτησης υγρών και συγκέντρωση κυτταρίτιδας στις ποιο επιφανής στοιβάδες του δέρματος, η οποία εξαλείφεται μέσω του λεμφικού από την 4η συνέδρια και έπειτα, δείχνοντας εκπληκτικό αποτέλεσμα που δεν έχετε δει ποτέ.

Πόσες θερμίδες καίω;

Ο μέσος όρος είναι 800 θερμίδες στα 20 λεπτά και το ανώτερο που καίνε άτομα με εμπειρία στην άθληση είναι έως και 1200 θερμίδες, ανεβάζοντας τον μεταβολισμό στα κόκκινα.

Πόσο κοστίζει η κάθε συνεδρία με i-motion;

Οι τιμές διαμορφώνονται με κλιμακωτή χρέωση και γίνονται γενναίες εκπτώσεις όταν αγοράζετε πακέτα άνω των 10 συνεδριών ή αν είστε μέλος του pantagym. Προσαρμόζουμε το κόστος λαμβάνοντας υπόψιν την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς, τους στόχους σας και τον αριθμό των προπονήσεων ανά εβδομάδα. Για τον λόγο αυτό οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 25€ (για 1 μεμονομένη συνεδρία) και μπορούν να πέσουν μέχρι και 17€ ανάλογα με τον αριθμό συνεδριών του πακέτου σας.

Κλείστε μια δωρεάν δοκιμαστική συνεδρία, καλέστε τώρα!
×

Δείκτης κυτταρικής λειτουργίας

Το παρακάτω ερωτηματολόγιο υγείας έχει συνταχθεί από επιστήμονες - ιατρούς της εταιρείας ορθομοριακής διατροφής και σε συνεργασία με το pantagym βρίσκεται εδώ για να σας βοηθήσει στους στόχους σας. Οι απαντήσεις που θα σας δοθούν είναι κατόπιν αλγοριθμικής επεξεργασίας, αλλά να θυμάστε πως δεν αντικαθιστούν ιατρικές γνωματεύσεις. Αν έχετε υπόνοια πως έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, σας συνιστούμε να μιλήσετε με τον ιατρό σας ή να κλείσετε ραντεβού με έναν πιστοποιημένο ιατρό σύμβουλο Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής (μπορείτε να βρείτε κάποιον σε αυτόν τον σύνδεσμο ΛΙΣΤΑ ΙΑΤΡΩΝ).

Ποιος είναι ο βασικός στόχος υγείας σας;

Ενέργεια & Ευεξία

Αδυνάτισμα

Πέψη & Αποτοξίνωση

Ισχυρή Άμυνα

Υγιές Μυοσκελετικό

Άγχος & Ύπνος

Πόσο συχνά αθλείστε;

Σπάνια

2 φορές την εβδομάδα

Εντατικά

Καπνίζετε;

Ναι

Όχι

Καταναλώνετε περισσότερο από 1 κουταλιά ζάχαρη τη ημέρα ή περισσότερο από 2 γλυκά την εβδομάδα;

Ναι

Όχι

Χρειάζεστε περισσότερες από 8 ώρες ύπνο;

Ναι

Όχι

Έχετε συχνά πονοκεφάλους/ημικρανίες;

Ναι

Όχι

Τι νερό πίνετε;

Βρύσης

Εμφιαλομένο

Φίλτρου

Πόσα ποτήρια νερό πίνετε την ημέρα;

2 - 4

5 - 8

8 και άνω

Pantagym 2024